четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Камасутра за женени (The Married Kama sutra)



Когато жената почиства около краката на мъжа, за да му намекне, че и той трябва да чисти. “Подтикваща позиция”



Когато мъжът си “отпусне душата” до жена си без да смята, че трябва да се извини. Това е позиция “смяна на стандартите”.



Когато мъжът се е наел да зареди съдомиялната, а жена му му виси на главата, защото неговият начин не е правилен, се изпълнява “поза съдомиялна”.



Мъжът целува нежно жена си по шията, а съпругата гали мъжа си по гърдите. В това време детето нахлува в спалнята, крещейки, подплашено от някакъв страшен звук или друга глупост. Това е поза “прекъснатото съвкупление”.


Когато мъжът пътува за някакво спортно събитие с приятели, а в негово отсъствие жената взима дълга, гореща вана и пие вино от кутия. Тази поза се нарича “момент на спокойствие”.



Когато жената настоява съпругът й най-накрая да си купи нови дрехи, а той е ужасен и оказва съпротива, докато тя го бута към магазина – тази поза е известна като “упоритият козел”.



Жената влиза ненадейно в стаята, а мъжът припряно затваря лаптопа си, защото е гледал снимки на старо гадже във Facebook. Тази поза е по-известна като “на косъм”.



Двамата са на вечеря с друга двойка, чиито проблеми са по-сериозни от техните. Разменяйки си доволни усмивки и нежности под масата, двамата изпълняват позата “перверзните неразделки”.




Когато хлапетата са при някоя баба, а съпрузите са имали планове да излязат навън, но вместо това решават да вземат приспивателни в 19:30 ч., защото всичко, от което се нуждаят, е сладка дрямка, двойката ще изпълни “валса на ленивците”.



Жената се нуждае от помощ за разместването на мебелите вкъщи, но не моли мъжа си за това, а наема местния тийнейджър. Момчето си сваля тениската пред жената, а съпругът наблюдава как неговата гледа младежа с поглед, който той не е виждал от години. Тази позиция е по-известна като “раненият хипопотам”.


© Източник:   http://www.chereshkata.com/


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...