събота, 14 януари 2017 г.

Небето помни на Константин Каменов - ревю


Много тъпо е, когато някой афишира с невежеството си и още по-тъпо, когато му се дава шанс да заразява и други с мисловните си скатологии. В крайна сметка ясно е, че мозъкът е орган като всеки друг, който при едни еволюира повече, при други си остава рудиментарен, но трябва ли да оставяме читателите да падат жертви на подобни австралопитеци, бълващи екскременти. Защото Константин Каменов е поредният сладоледопродавач, станал "историк" за един ден, който си пробутва идиотизмите, та даже и обявил война на БАН, които не знаели друго освен да пишат лъжливи история и учебници.

Хайде натиснете бутона, купете си новото знание. Но ако сте човек, който поне малко държи на чистоплътието и хигиената (физическа и мисловна), няма да го направите. Защото има книги, които не са книги, а вредни вируси, които заразяват със същата скорост и безпощадност като чумната пандемия. Това не са книги, а септични ями и всичко написано в тях е гняс. Скротумът на пръч, съблекалнята на ръгбистите, войнишката сушилня и долните гащи на бабата от съседната къща миришат по-добре от тези гнусни лъжи, които разни люде си вкарват в устата, пък и на всичко отгоре по въздушно-капков път ги "плювват" в устите на другите.

Вредни книги са, защото все повече се сблъскваме с хора, които вярват в долуцитираните мисловни вируси. Ако стане ясно, че си индолог по образование, първото нещо, което се подхвърля насреща ти е: "А ти знаеш ли, че българите сме в основата на индийската цивилизация" или както по тоя повод рече един приятел онзи ден: "А ти знаеш ли, че обикновеното овче сирене, правено по традиционна (единствената!) (пра- прото- неолито- сириус-алфа-кентавър-) българска технология се е използвало като градивен елемент в пирамидите?" И разбира се това е подплатено с доказателства, щото това са четящи хора, никак не се залъгвайте. Започват да цитират имена на отявлени девиации в човешката еволюция, сред които небезизвестните Петър Добрев, Александър Илиев, Христо Маджаров, Владимир Цонев - всички с една камара книги, посветени на древните българи и доказали се стожери на българската динковщина. Имена, от чиято сонична конфигурация ми се образуват газове в стомаха.

По отношение на тия лица не ми идва по-уместно сравнение от думите, които папа Франциск използва във връзка с разпространяването на дезинформация от страна на медиите. Той казва, че тиражиращите отявлени лъжи и клевети "писарушки" рискуват да се отдадат на копрофилия - изпитването на сексуална възбуда от фекалии, а съответно четящите тия книги изпаднат в копрофагия (ядене на екскременти).


Дори няма да си правя труда да оборвам долните твърдения на К.Каменов. Това е все едно майка ти да работи чиновник в държавно предприятие, а аз да изляза насреща ти и да започна да те убеждавам, че тя е астронавт, защото съм я видял да носи чанта с изображение на совалка...пък и неща да изпадам в копрофагии.

Та ето за какви скатологии иде реч в книгата на Коцето Каменов:

Знаете ли, че Буда, със светско име Сидхартха Гаотама, е (прото-)български княз от племето на саките?
Знаете ли, че Заратустра (Заратушуа), носещ името Спитама, е (прото-)български княз без право да заеме престола в Майката на всички градове – столицата Балх?
Знаете ли, че (прото-)българите са дали културата на прединдуските и предяпонските племена, организирайки ги в народ?
Знаете ли, че най-голямата книга в света е „Махабхарата“? Че тя е (прото-)българска и разказва най-вече за двете големи (прото-)български владетелски династии?
Знаете ли, че Омир, Орфей, Херодот, Залмоксис, Буребиста, Декеней и мн.др. са (прото-)българи от тракийския клон в праотечеството?
Знаете ли, че „Ведите“ са (прото-)българска свещена духовна книга?
Знаете ли, че Лао Дзъ е (прото-)българин, както доказаха още преди десетилетия Димитър Съсълов и Тачо Танев?
И още...
Знаете ли, че всички древни писмености са възникнали в балканските земи с център България, както доказаха Димитър Чиликов, проф. Рама Каушик, Харалд Харман и още много други специалисти?
Знаете ли, че (прото-)българите създават културата Елам, Мохенджо-Даро и Харапа?
Знаете ли, че (прото-)българите без автохтонно население, сами, създават Шумер?
Знаете ли, че българите са единствените запазили в етнонима си названието „арийци“, което ще рече „благородници“?

Ако не държите особено на фактологията и мисловната и физическа чистоплътност, можете да четете и следните литературни произведенеия (по-точно литературни произшевствия), както и гениалните страници на водещи недорасляци в областта на исторокознанието като sparatok и Алия Ошово, завеждащи катедрите по тъпоумие в университета за древна дебилология и приложен идиотизъм.










Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...