четвъртък, 27 януари 2011 г.

Dus Kahaaniyaan (Десет истории)

Линк за сваляне

http://thepiratebay.org/torrent/3962707/Dus.Kahaniyaan.PDVD-R.Team_UDR

Десет вълнуващи източни новели, обединени около идеята да бъдат събрани в един филм най-нашумелите имена в индийското кино, сред които носителят на наградата за най-добра мъжка роля от фестивала във Венеция Насерудин Шах, любимката на Боливуд Шабана Азми, носителят на 2 награди за най-добър актьор от фестивала в Мумбай Санджай Дат , режисьорът Санджай Гупта, топ моделът Тарина Пател, както и две носителки на титлата „Мис Индия” – Танушри Дат и Неха Дхупиа.

БЛАГОПРИЛИЧИЕ
режисьор: Санджай Гупта
Отегчената съпруга на вицепрезидента на фирмата, има извънбрачна връзка с военен. Под претекст, че отива на посещение при леля си, тя се среща с него всеки четвъртък

ВЕСЕЛАТА МАГИСТРАЛА
режисьор: Хензал Мехта
Двама влюбени колежани обичат да се напушват и да се разхождат по магистралата. Докато един ден не отвличат момичето......


ПУРНАМАШИ
режисьор: Мегна Гулзар
Единствената дъщеря на една любяща майка е на път да се омъжи. Тя ще направи всичко, за да бъде детето й щастливо. Но една прибързана постъпка ще доведе до драстични промени в живота им.

СТРАННИЦИ В НОЩТА
режисьор: Санджай Гупта
На всяка годишнина от сватбата двамата съпрузи си споделят по една тайна. Тази година е ред на съпругата. Трябва ли всички тайни да бъдат споделяни?

ЗАХИР
режисьор: Санджай Гупта
Един писател е доведен до лудост след като разкрива тайната на жената, която обича.

ДОЛИНАТА НА ЛЮБОВТА
режисьор: Джасмит Доди
На път за сватбата си Неха среща непозната жена във влака, която й подарява красив накит и изчезва на следващата гара – „Долината на любовта”.

СЕКС НА ПЛАЖА
режисьор: Апурва Лакия
Дино среща мечтаната жена от книгата, която той чете на плажа. Каква изненада е подготвила жената за Дино. Дали всяка мечта си има цена?

ПОРЦИЯ ОРИЗ
режисьор Рохит Рой
Един мъж иска самотна вдовица да сподели с него оскъдната порция храна. Звездите на индийското кино Шабана Азми и Насерудин Шах в една приказка за моментите, които ни сплотяват.

ГУБАРЕ
режисьор: Санджай Гупта
След скандал с мъжа си в автобуса, Анита сяда до непознат, който държи 14 червени балона.

ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ
режисьор: Санджай Гупта
Двама приятели от подземния свят са в конфликт. Техният възход е в детството им, сега те са влиятелни престъпници, дали падението им скоро ще ги сполети.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...